Отиваме на предсрочни избори. Путин може да излезе извън контрол с

...
Отиваме на предсрочни избори. Путин може да излезе извън контрол с
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Путин може да излезе извън контрол с ядрена война, изкуственият интелект ще ни помогне

" Отиваме на предварителни избори. Путин може да излезе отвън надзор с нуклеарна война и човечеството ще премине през някакъв подобен миг, който ще се спре незабавно - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, само че ще се овладее и отново изкуственият разсъдък ще помогне ", това сподели гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони Теодора Стефанова. 
Прочетете още
Тя показа и прогнозите си за ръководството на столицата от новия кмет Васил Терзиев.

" Идват доста огромни вложения, които би трябвало да се употребяват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една софтуерна София във всяка една сфера и с изкуствения разсъдък. Той ще сътвори един огромен екип, само че ще се разграничи доста във времето с доста хора. Ще тръгне по веднъж фактически да покаже неговите качества и капацитет ", предвижда Теодора Стефанова.

Ясновидката дефинира кандидата за кметското място в София - Ваня Григорова, изгубила балотажа с под 5 хиляди гласа, като забавна и умна жена с капацитет.

" Моят извънземен разсъдък знаеше по какъв начин ще се развият събитията до дъно, само че особено за нея това ѝ е пътят - ще бъде част от неин политически план и стратегия, която тя ще следва и няма да съобщи гласоподавателите си ", сподели Стефанова.

По думите ѝ някои министри ще си тръгнат, ще има разбърквания, следващата година ще има и предварителни избори.

" Ще стане ротация, само че при всички положения, дали е сглобка, дали не е коалиция или е коалиция, се сяда на масата. Ротацията ще стане - моята прогноза, че България се разсънва с министър-председател жена, ще се случи. Отиваме на предварителни избори. Няма да е по-различна картината, само че Движение за права и свободи влиза доста мощно в изпълнителната власт. Моята прогноза е, че доста българи ще се върнат от чужбина доста скоро. България ще бъде апетитна страна. Много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни създадат нашите села божествен градини. В целия Балкански полуостров България ще бъде значим фактор по отношение на новите запаси, енергетиката ", предвижда Стефанова.

Ясновидката чака доста скоро да се заприказва за мир сред Украйна и Русия - " ще се случи по този начин, че както сме привикнали да гледаме Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат. Зеленски сигурно, Путин - под въпрос ".

" Много неща ще се случат в самата вътрешна политика на Русия и несъмнено тази война ще завърши без победили, без победени. Най-големият съдия е Китай. Тази война сред Израел и Палестина се разпали. Виждам думичката " мир ". Китай ще вземе Тайван. Путин може да излезе отвън надзор с нуклеарна война и човечеството ще премине през някакъв подобен миг, който ще се спре незабавно - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, само че ще се овладее и отново изкуственият разсъдък ще помогне ", счита Стефанова.

" Първото е новият международен ред, суперкомпютърът с картите, които ще сложат тук и ще ни подредят живота, пари в брой няма да има - всичко отива в нашия чип. Следващият чип е в мозъка, той е за две неща - едното е за здраве, другото е с метода, по който тези роботи да доближат, само че те няма да надминат индивида и няма те да ни управляват. Никога няма да убият индивида. С наличието на изкуствения разсъдък доста неща ще се спасят ", сподели още гадателката.

" Нито подарък, нито проклинание " - по този начин Теодора Стефанова дефинира знанието, с което разполага.

" Следвам си задачата, не е елементарно да се живее с болките, орисите и страданията на хората, само че съм го приела. Или са събития, които виждам световен мащаб, само че устремявам се да комбинирам. Много духовно, спиритуално, само че и естествено, действително ", показа ясновидката за Bulgaria On AIR.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР